Loading
page title img

Naša vina

Reprezentativna jedanaestorka kojoj nisu potrebne izmene

Bela vina

Smederevka

Smederevka

Autohtoni ponos naše vinarije je vino koje naprosto odiše svežinom. Mirisni kompleks ovog vina su nežne arome limete i limuna uz blag herbalni karakter. Smederevka je suvo, umereno puno vino, hrskavih kiselina i voćno na nepcima.
Preporučena hrana: prasetina, rečna riba na žaru, sveže salate...

Cena za pakovanje od 6 boca: 5,760.00 din.

Poruči
Zapis – rajnski rizling

Zapis – rajnski rizling

Sorta poznata i kao princ među belim vinima. Naša verzija princa je vrlo kompleksna na nosu, odnosno sadrži skladan splet cvetnih, voćnih i herbalnih aroma. Zapis je suv, umereno pun, živahan, mineralan i vrlo voćan na nepcima.
Preporučena hrana: ćuretina, pihtije, divlji šaran, štuka...

Cena za pakovanje od 6 boca: 5,760.00 din.

Poruči
Adut - Traminac

Adut - Traminac

Aduti našeg Aduta su, uz raskoš karakterističnog aromatskog spektra koji podrazumeva liči, muskat, latice ruže i koru pomorandže, pre svega: sklad, punoća i postojanost kiselina. Da ne zaboravimo i naglašenu voćnost i nekarakteristično dug aftertejst.
Preporučena hrana: hrana dalekog Istoka, odnosno - Kina, Japan...

Cena za pakovanje od 6 boca: 6,480.00 din.

Poruči
Šampanjac Mesečina

Šampanjac Mesečina

Napravljeno tradicionalnom champagne metodom, od sorte Chardonnay, svojom svetlo žutom bojom sa zlatnim odsjajem, odaje utisak lepšavosti. Vrlo izražene note jabuke, vinogradarske breskve, korice hleba, putera, petit beure keksa. Na ukusu egzotično, srednje punog tela, sa sjajno izbalansiranim kiselinama. Odlično će se uklopiti kao aperitiv, ali ume da se nosi i sa duvan čvarcima, kajmakom, grilovanim sirevima.

Cena za pakovanje od 6 boca: 15,840.00 din.

Poruči
Misija - Chardonnay

Misija - Chardonnay

Klasičan Chardonnay Macon stila. Misija je naglašeno voćna, a iz tog voćnog buketa se posebno izdvajaju arome jabuka, ananasa i krušaka. Misija je i mineralna... Na nepcima je takođe i voćna, puna, vibrantna, sa naknadnim ukusom koji dovoljno traje da se ne mora pamtiti.
Preporučena hrana: jagnjeće pečenje, svadbarski kupus, gibanica, teleća ragu čorba, salate sa belim mesom i laganim dresingom...

Cena za pakovanje od 6 boca: 6,480.00 din.

Poruči
Misija Barrique – Chardonnay

Misija Barrique – Chardonnay

Jedno od najprepoznatljivijih vina koje pravimo, prevashodno zbog raskošnih aroma. Misiju Barrique karakterišu arome: korica hleba, cream brulee, marelica, ananas i nežna mineralnost. Vino je puno, izuzetno ekstraktivno, kremasto... Skladnost, postojanost kiselina i raskošan aftertejst su priča za sebe.
Preporučena hrana: masnija rečna riba, ćuretina i mlinci, pasta karbonara...

Cena za pakovanje od 6 boca: 9,720.00 din.

Poruči
Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Svaka godina je priča za sebe, ali naš Sauvignon Blanc je uvek svež, mineralan i citrusan. Upliv herbalnih aroma predvode vreža paradajza i kopriva... U ustima je hrskav, umereno pun, voćan i dugog naknadnog ukusa.
Preporučena hrana: smuđ sa roštilja, kečiga, pastrmka, brancin, orada, sezonske salate...

Cena za pakovanje od 6 boca: 6,480.00 din.

Poruči
Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Naglašenu aromatiku ovog vina nadmoćno predvode breskve. Pored ovog dominatnog mirisa, tu su i mango, ogrozd, zova... Voćne arome su perfektno izbalansirane sa jedva primetnim aromama plemenitog hrasta. Na nepcima, Vrtlog je pun, kremast, hrskavih kiselina, voćan, uz beskrajno dug aftertejst.
Preporučena hrana: suši, jela sa avokadom, gambori, kapesanti, salate sa piletinom ili pačetinom i pomorandžom...

Cena za pakovanje od 6 boca: 10,800.00 din.

Poruči

Roze vina

Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Jelena – Roze

Jelena je u svakom smislu nežno roze vino. Od same boje, preko arome i ukusa, pa sve do naknadnog ukusa. Veoma sveže i voćno vino. Na mirisu ga krase arome crvenog bobičastog voća. Ukus je lagan, lepršav, ali postojano voćan.
Preporučena hrana: praseće pečenje, sezonske salate sa piletinom ili ćuretinom, podvarak...

Cena za pakovanje od 6 boca: 5,760.00 din.

Poruči

Crvena vina

Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Zapis Testament

Sa poteza Zlatno Brdo, dolazi nam Zapis Testament, vino napravljeno od 100% Merlot-a. Izuzetno je kompleksno i slojevito, punog tela, moćnih kiselina sjajno izbalansiranih sa alkoholom. Dominiraju note crnog i crvenog voća, džemaste arome šljive, sveže ceđenog soka od višanja, sa primesama kože, duvana, espreso kafe. Veliki potencijal odležavanja, iz godine u godinu se razvijaja i odaje svoju veličinu. Idealno uparivanje sa tvrdim sirevima, pekorino, parmezan, uz odležalo meso, od klasika do junećih obraza redukovanih u crvenom vinu.

Cena za pakovanje od 6 boca: 25,200.00 din.

Poruči
Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Bifora 2016

Purpurne boje, već na sam pogledaj odaje svoju veličinu. Visoki intenzitet mirisa, pri čemu na dominiraju arome borovnice, suvih šljiva, zatim crvni biber, primese vanile, čokolade, kafe. Izrazito kompleksno, punog tela, sa vrlo interesantnim taninima, na početku fini I svileni,a zatim se razvijaju u nešto grublje, kako bi ispratili savršen balans između kiselina I alkohola. Vrlo duga završnica, pri kojoj se razvijaju nove arome, kako voćne i biberaste, tako i vanilaste, da bi potpuni utisak zaokružila čokolada. Zbog svoje kompleksnosti, veliki potencijal odležavanja, a najbolje lice će pokazati iz jela od divljači, kao i uz odležale goveđe stekove ili svinjske filee sa sosom od šumskog voća. Ruši sve predsrasude da Srbija nema pogodno tle za sortu Širaz.

Cena za pakovanje od 6 boca: 21,600.00 din.

Poruči
Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Zapis – Merlot

Zapis je merlo koji karakterišu intenzivne arome šumskog voća, kedrovine, likorisa i lista duvana... Na nepcima, Zapis je pun, uz obilje somotastih tanina i živahnih kiselina. Takav spoj čini ovo vino odlično izbalansiranim, svežim i dugovečnim...
Preporučena hrana: teletina ispod sača, pačije grudi, tvrdi odležali sirevi...

Cena za pakovanje od 6 boca: 10,800.00 din.

Poruči
Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Zavet – Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

Ozbiljna kupaža koja odiše raskošnim i slojevitim bukeom. Uz dominantne arome crvenog i crnog bobičastog voća, prisutni su i mirisi duvana, kafe, čaja, hjumidora i šumskog tla. Zavet je skladan, odlično balansiranih, mekanih tanina i kiselina, uz veoma dug završni ukus.
Preporučena hrana: biftek, ramstek, dimljena vešalica, ćulbastija...

Cena za pakovanje od 6 boca: 9,360.00 din.

Poruči
Vrtlog – Sauvignon blanc barrique

Stari Zavet – Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

Savršen sklad tri najpopularnije crne sorte grožđa iz probranih barika, dao je vino savršenog balansa. Stari Zavet je veoma kompleksan na nosu, sa aromama crnih ribizli, suvih šljiva i kupina, zatim kože i duvana, a sve to je protkano likerastim tonovima. Savršen balans u svakom smislu, punoća, ekstraktivnost, kvalitetni tanini... Raskošan ukus, ekstremno dug aftertejst, gotovo projektovana dugovečnost... Veliko vino!
Preporučena hrana: biftek, jagnjetina ispod sača, srneći gulaš, odležali sirevi...

Cena za pakovanje od 6 boca: 21,600.00 din.

Poruči

Korpa

Minimalna količina za naručivnje je pakovanje od 6 boca. Sve cene su date u dinarima sa uračunatim PDV-om


Zbir: 0.00din.